Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2012 13:55 - Хрониките Акаша, взаимодействието им с Гея и духовния опит на човека
Автор: kleopatra00 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4444 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 19.08.2012 14:05


    В ченълинг чрез Лий Карл, Крион дава завършено обяснение как Хрониките Акаша на Човечеството взаимодейства с Гея. Обрисува в общи черти различията в енергиите между много древното минало, относителното минало и енергията, която се намира в изменение. Системата Акаша, се казва в него, се явява Гея и Човечеството. И всички ние имаме отношения с тази сложна и тайна система. Целта на Гея се състои в това, да поддържа човечеството, защото енергията, освобождавана от вибриращите нива, е основана на това, което върши човечеството и фактически засяга и Вселената.

Гея е енергията, която има планетата Земя. Тя е разумна, съзнателна, има вроден интелект, интелектуално съзнание, което ни „познава”. Гея е в състояние да разговаря с нас  и го прави по много различни начини. Като жизнената сила на планетата, тя  включва всичко живо, включително и нещата, които ние мислим, че не са живи. В този смисъл Акаша е нещо огромно и велико. И то включва в своята система отношенията на Човека към земята, сътрудничеството на Гея с духовния опит на Човека. По същество дори всичко се върти около Човека, даже и целта на планетата. Тази система проследява всичко, което се намира на земята. Всяка отделна Човешка душа, която пристига на това място, наречено Земя, внася уникална енергия, която фактически променя жизнената сила на Гея. Така че, когато душата пристига, Гея създава запис за нея в Пещерата на Творението.  image    снимка:Пещерата на творението


Дълбоко в земята има междуизмерна пещера, която никога няма да бъде намерена. Тя има триизмерни свойства, които я свързват със земната действителност, но тя също е и междуизмерна. Пещерата на Творението е единственият физически обект на планетата, който е размерен хибрид. Тоест, тя има триизмерни свойства, които бихме могли да видим и разберем, но тя никога не може да бъде намерена или забелязана. В пределите на това многоизмерно място се съдържат записи на това, кои сме ние.

Когато пристигем на планетата, това е първото място, което посещаваме, даже преди родовия канал. Когато напуснем планетата, това е последното място, което посещаваме, преди да си отидем у дома. Това място се явява хранилището на записите на човечеството – всички животи, които човечеството е живяло и самата сърцевина на същността на душата, която е всеки от нас. Това са  Хрониките Акаша.


Всяка душа в Пещерата на Творението е уникална, със свое духовно, енергийно, име, частично име на Бога и е зарегистрирано в Пещерата на Творението метафорично, като лента с кристална стурктура, която помни вибрацията на нашата същност и на това, което сме били и ни очаква с целия ни потенциал. Докато живеем на планетата Земя, Гея и цялата система „знае”, че сме тук. После преминаваме от другата страна на завесата. Когато си тръгваме, посещаваме пещерата отново и увеличаваме енергията на кристалната структура с всичко, което сме направили. Тогава напускаме земята, но кристалната структура с нашата информация остава.

Когато се завръщаме на Земята и се каним да имаме друг живот и друго земно име, преди да стигнем до границите на родовия канал, друга лента с номер две се прибавя към кристалната структура.  Така тя се развива и пещерата знае, че ще се завърнем и ще активизираме, ще събуждаме, лентата всеки път, когато се завръщаме. Кристалната структура е за всяка душа, а не за всеки живот. За някои души има хиляди ленти. Има стари души, но не е задължително да осъзнават кои са. Пещерата на Творението прави запис за Гея, за това кой се намира тук и кой е бил тук. Това е физическата част. Тя е статична в триизмерността, но и динамична в мулти-D, тоест никога не е имало кристали, които са били добавяни или отнети в триизмерността. Това означава, че има кристална структура за всеки потенциален човек, който ще живее някога на планетата Земя. Пещерата е предразположена по квантов начин да бъде цялостна във всеки момент. Квантовата енергия има работа с потенциалите, а не с емпирични, абсолютни, признаци. Ето защо, когато нещата на планетата се променят, пещерата се променя квантово, а не физически. Кристалното количество стуктури не се променя. Това е абсолютно квантово явление. Пещерата винаги е цялостна и е отпечатана навсякъде. Винаги в нея е цялото човечество. Тя е свързана с миналото, настоящето и бъдещето. Чрез нея ние взаимодействаме с тези, които още не са тук, тъй като енергийте на душите взаимодействат една с друга в пределите на кристалите. Така времето на нашето пребиваване променя енергията на пещерата, а също и Гея. Независимо от това какво правим на планетата, каква вибрационна енергия създаваме, тя попълва тези кристални вещества. Записът с тази жизнена енергия и съпровождащата я вибрация в пределите на този кристал, остава завинаги.

Когато умираме, отиваме с помнеща радост на тридневна земна разходка в пещерата. Така, както се прибираме у дома. Няма никакъв страх от смъртта, тъй като, въпреки че може да има временно замъгляване, при междуизмерното съединяване ние помним чувството на радост, защото смъртта на човека е преход на енергията, а не нейното изчезване. Няма никакъв „край”, а по-скоро пътуване към енергията, която ние си спомняме в момента, когато направим своето последно дихание. Отивайки в Пещерата на Творението, всичко, което сме били и порталите, който сме създали,  преминават в нейната кристална структура на душата. От този момент нататък енергията ни става част от земното съзнание в света на живата сила. снимка:ДНК-Личната Хроника Акаша                                                                                                  

image                                                          

В другия живот си  вземаме старите записи и отиваме в следващата област на учението  - Акаша вътре във нашата ДНК. Нашата лична Хроника Акаша, която съдържа целия ни живот, всичко, което сме правили някога, всичко се намира във нашата ДНК, защото Хрониките Акаша пребивават във всяка двойна спирала по многомерен начин и са представени чрез милиарди химични елементи в 90%-та ДНК, която науката смята за излишна.

Красотата на системата е в това, че Висшия Аз е един и същ и представлява сърцевинната енергия на душата. И не е нужно всеки път да изучаваме едно и също нещо, то се намира и натрупва в нашата ДНК. Не е необходим дълъг курс на обучение, за да знаем повече, тъй като всеки път ние само се събуждаме, след като изразим намерение, за това, което вече знаем. По този начин притежаваме и мъдростта на древните си предци в нашата ДНК.

В някакъв смисъл много животни имат също души, но те не се намират в Пещерата на Творението, нямат система за планетарна промяна, т.е. увеличаващо се със свободата на избора съзнание. Човекът е единственото същество на Земята, което може да направи това, защото притежава частица божественост в своята ДНК. Тя е внедрена там с любов приблизително преди 100 000 години от друга звездна система. Получавайки своите духовни семена от Плеядианците, ние се намираме  в квантово състояние с тях. И в информацията за Акаша има начин да се общува с проектите на нашите стволови клетки, то е в пределите на същата тази структура на двойната спирала, която съдържа секция със закодирани протеини, нашите гени. Затова нашата ДНК е много по-голяма система от всяка медицинска сила. Това е междуизмерна система, която има способност да се променя по всяко време. Това обяснява спонтанното изцеление на хора, които вземат енергията си от минал живот, когато изобщо не са имали болести. Избавят се и от най-отровните болести, изведнъж се оказват чист , без следа от болестта. Това е чудо отвътре.                               

снимка: Третата Кристална решетка image                                                                                                                                                                          

Третата от четирите Кристални Решетки е на целесъобразността. Точно тя се активира  днес, както никога преди. Това е езотерична решетка, духовна по природа. Тя пази информацията на жизнената сила. Това е подобно на Пещерата на Творението съхраняване на информация по отношение на целта на кристалната структура.Тя е Енергията на нашия принос, който влиза в пещерата, става част от земята и остава там. Тази Кристалната Решетка лежи по-високо от земята, от нейната външна страна, не се вижда, но  е там. Тя също  съдържа отпечатък на нашата енергия, но е с определено местоположение. Затова, когато  отидем на определени места, можем да почувстваме, че разумът на Гея  раговаря с нас, усещаме сливане на енергиите, както се усеща  компанията на дърветата в гората.

Но пък е трудно да се изчисти земята, заради всичко, което се е случило там, заради това че Кристалната Решетка съдържа всичко, което някога се е случило в определено място за съхранение на човешката енергийна мрежа. Заради това, че тя лежи на Гея като одеяло от енергията на човешкото съзнаие. Именно затова на определени места на планетата, където не е станало нищо съществено, е ясно и чисто и там  медитираме по-добре. Затова и повечето ченълери през последните 25-30 години дойдоха от древната земя, където не е имало големи войни, много са от западните части на САЩ.

От всичко това следва, че има три места, където нашата човешка енергия съществува по едно и също време. В Пещерата на Творението, която допълва опита ни, учи ни на това, кои сме ние, защо идваме и си отиваме. Второто място е ДНК – информацията и енергията, която се съхранява в двойната спирала. Всичко, което трябва да направим е да открием този духовен съсъд с намерение да си спомним и да получим мъдрост от древните. Тогава той ни напомня, че сме нашите собствени предци. И третото място е духовната Кристална Решетка, която лежи на повърхността на планетата, която помни всичко, което правят Хората и къде го правят. Точно тя сега се оживява, тъй като приближаваме 2012 година, тя става в голяма степен квантова по отношение на това, каквото ние правим в режима на реалното време. Така енергията на човечеството влияе на вибрационното ниво на планетата във фактическо време, вместо да чака, да получи енергия, след като преминем към Пещерата на Творението. Точно това  създава чувство, че времето върви много бързо.

Затова предците ни първото нещо, което правили при духовните си церемонии, било да почитат своите деди, знаели са интуитивно, че те са все още с тях.  Преди да вземат някакво решение, също се обръщали към тях за съвет, молели ги  за мъдрост. Знаели как да разчетат Акаша, разбирайки, че кръгът на живота съдържа достъпна информация и че тя е в тях. Те също познавали Гея и гледали на земята като на свой партньор в жизнената сила, в живота на душите им. И това е съхранено в човешката ДНК, която е част от системата на Гея, затова е и жива резервна система за резервиране. Особено, когато приемем нейната покана за сътрудничеество и  за обучение. И когато успяваме да научим, че сме много важни и скъпоценни Майстори, които трябва да са радостни  и влюбени в себе си.


  Автор:             Лияна Фероли 



Тагове:   душа,   мистика,   осъзнаване,   акаша,


Гласувай:
3



1. sophia11011 - Благодаря!
01.01.2013 03:01
Радвам се,че намерих тази публикация,защото отдавна търсех сбита информация за Акашиевите хроники.Много ми хареса това представяне.Много пъти ми се е случвало да почувствам силно природата,като че ли се сливаме,сега разбирам защо :) Както и много се впечатлих от филма "Аватар" и когато го гледах вътрешно в себе си знаех ,че тази връзка я има и на Земята,просто бях сигурна :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kleopatra00
Категория: Лични дневници
Прочетен: 322458
Постинги: 8
Коментари: 35
Гласове: 30
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031